clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 20 41
Dinerkaart

Dineren à la carte

Voorgerechten

Broodjes met kruidenboter

€ 4,50

Gerookte kalkoenfilet geserveerd op een salade van advocado, cherrytomaat, mais en veldsla

€ 8,00

Parmahambuidels gevuld met een crème van monchou, pruimen en perzik

€ 9,50

Rundercarpaccio met oude kaas, spekjes, pijnboompitjes en balsamicodressing  

€ 10,00

Gerookte forelfilet met een salade van Groenlandse garnalen, bleekselderij, zontomaatjes en tzatziki

€ 10,00
.

Soepen

Lichtgebonden mosterdsoep met spekjes en preiringen

€ 5,50

Tpmaten-paprikasoep met omelet en groene kruiden

€ 5,50

Franse uiensoep met een kaaskoekje

€ 5,50
Bij onze soepen serveren wij een warm broodje
.

Hoofdgerechten*

Schelvis met gestoofde spitskool em tuinkruidensaus

€ 16,50

Doradefilet met ratatouille en tomaten-basilicumsaus

€ 19,50

Black Angus hamburger met gebakken uienringen, spekreepjes, champignons met daarop een gebakken ei

€ 15,50

Kalkoenschnitzel overbakken met ananas, ham en brie

€ 16,00

Draadjesvlees met gesmoorde groenten en eigen jus

€ 17,50

Duet van varkenshaasmedaillon en ossenhaasspies, geserveerd met een oesterzwammensaus

€ 18,00

Quiche van groente, paddenstoelen, kaas en gehakte noten (Veg)

€ 16,50
*Bij deze hoofdgerechten serveren wij gebakken aardappelen, sla-garnituur en warme groenten
   

Dagmenu

Menu 'La Colline'. Dagelijks wisselend 3-gangen-menu

€ 25,00
   

Desserts

Vanilleroomijs met warme chocoladesaus

€ 5,50

Vanilleroomijs met warme kersen

€ 6,00

Mangoparfait met een lichtgebonden kiwicompote

€ 6,50

Vruchtencoupe met vanille,-en aardbeienijs, verse vruchten en aardbeiensaus

€ 6,50
Combinatie van bitterkoekjesbavarois, mokkamousse en chocolade ijs € 8,50