clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 20 41
Dinerkaart

Dineren à la carte

Voorgerechten

Broodjes met kruidenboter

€ 6,00

Rundercarpaccio met Grana Padano, spekjes, sla, pijnboompitten en basilicumdressing

€ 11,50

Kalfslende op een salade van zontomaat, olijven, mozzarella en rode uien-compote

€ 12,00

Samenspel van gerookte zalm en heilbotfilet, monchou en zoet-zuur van komkommer

€ 12,00

Gerookte makreel met mango, ras el hanout en crème fraiche

€ 10,50
Gefrituurde champignons met kruidenknoflooksaus € 10,50
.

Soepen

Cappuccino van spinazie-venkelsoep en geslagen room

€ 6,25

Heldere ossenstaartbouillon met shiitake en bosui

€ 6,00

Lichtgebonden kerriesoep met mais, prei en bieslook

€ 5,50
Bij onze soepen serveren wij een warm broodje
.

Hoofdgerechten

Duet van kalfssukade en kalfshaasspiesje met balsamicojus

€ 20,50

Varkenslende gevuld met tomatensalsa en overbakken met geitenkaas

€ 17,00

Saltimbocca van kipfilet, Parmaham, salie en rode wijnsaus

€ 16,00

Diamanthaas met groene-pepersaus

€ 18,50

Varkenshaasmedaillons met tuinkruidensaus

€ 17,50

Black Angus burgertjes met katenspek, paprika, ui en champignons

€ 17,00

Zeewolffilet met paddenstoelen-cognacsaus

€ 20,50

Zalm en barramundifilet met gebakken zeevruchten

€ 21,00

Quiche van paddenstoelen, noten, gegrilde groenten en geitenkaas (Vegetarisch)

€ 17,50
Bij deze gerechten serveren wij gebakken aardappelen, sla-garnituur en warme groenten
 
 

Dagmenu

Menu 'La Colline'. Dagelijks wisselend 3-gangen-menu

€ 27,50
   

Dessert

Tiramisu met frambozenijs

€ 7,00

Chocoladetrio van mousse, ijs en cake

€ 9,00

Vanilleroomijs met warme bosvruchten

€ 6,50

Granaatappelparfait met gemarineerde sinaasappel

€ 7,50
Karamelmousse met kletskoppen en vanillesaus € 7,75