clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 20 41
Catering kerst

Afhaalbuffet Kerst

Koude gerechten

Hors d’oeuvre met luxe vleeswaren en gevulde eieren.

Vissersplateau met gerookte forel, gerookte zalm, haring en Groenlandse garnalen.

Vruchtencompote.

Cocktail- en remouladesaus.

Broodjes en kruidenboter.

 

Warme gerechten

Kalkoenrollade met kerrie-ananassaus.

Varkensrollade met champignonsaus.

Rundersucade met rode-wijnsaus.

Gebakken aardappelen en een groentemix,

(deze twee garnituren dient u thuis te verwarmen).

 

Prijs per persoon € 26,00

 

Voor dit buffet geldt een minimum aantal van 4 personen en is te bestellen t/m 22 december.

Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen.

U kunt het buffet eventueel nog uitbreiden met puddingen.

De afhaaltijd voor 25 en 26 december is tussen 15.15 en 16.15 uur.

 

 

 

Catering

Wilt u deze feestdagen in huiselijke sfeer doorbrengen,

laat ons dan uw salades en puddingen verzorgen.

Hors d’oeuvre met garnituur (alleen vlees) € 9,00 p.p.

Hors d’oeuvre met garnituur (vis en vlees) € 9,00 p.p.

Hors d’oeuvre speciaal (vis en vlees) € 12,50 p.p.

Hors d’oeuvre per kilo € 9,00

Zalmsalade per kilo € 12,50

Zalmsalade met garnituur € 12,50 p.p.

 

Pudding per schaal € 9,00

Aardbeienbavarois

Herecréme (chocoladestukjes en rum)

Bitterkoekjespudding

Hemelse Modder (mokka en rum)

Charlotte Russe (lange vingers en marasquin)

 

De afhaaltijd voor 24 december is tussen 12.00 en 16.00 uur.

De afhaaltijd voor 25 en 26 december is tussen 12.00 en 14.00 uur.

U kunt uw salades en puddingen voor de kerstdagen telefonisch

(0316- 53 20 41) of per e-mail (info@heuveltje.nl) bestellen t/m 22 december.

 

Afhalen salades en puddingen voor oudejaarsdag op 30 december tussen 10.00 uur en 18.00 uur