clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 20 41
KERST BIJ 't HEUVELTJE
KERST BIJ 't HEUVELTJE

KERST BIJ 't HEUVELTJE

Brunch op eerste en tweede kerstdag van 11.00 - 14.30 uur

Brunchen bij 't Heuveltje kan op beide kerstdagen van 11.00 - 14.30 uur. Er is volop keuze uit dive rse soorten brood en broodjes, hartig en zoet beleg, huisgemaakte salades en soepen, zoetigheden, de lekkerste vlees- en visgerechten, aardappel- en groentegarnituren.

Onze koks snijden ter plekke Spaanse ham en gravad lax van gerookte zalm.

Als feestelijke afsluiting is er een heerlijk kerstdessert.

Inclusief koffie, thee, melk en vruchtensappen:

Volwassenen: € 34,00 per persoon
Kinderen van 7 tot en met 12 jaar: € 20,50 
Kinderen van 2 tot en met 6 jaar: € 17,00

Wij zorgen voor een wit sneeuwdek, de kerstman en vermaak voor de kinderen!

Kerstbuffet op tweede kerstdag van 17.00 - 20.30 uur

Het is teveel om op te noemen, maar laat u verwennen met de lekkerste amusegerechtjes, huisgemaakte salades, warme en koude vegetarische, vlees- en visgerechten -à la minute bereidt door onze koks- en diverse groente- en aardappelgarnituren.

Om 17.30 uur is er een dessertbuffet met tafelvuurwerk.

Wij sluiten het buffet rond de klok van 20.30 uur af. Indien gewenst kunt u nog koffie of thee bestellen.

Prijs per persoon € 40,00
Kinderen 7 t/m 12 jaar € 12,50

Kerstdiner op eerste kerstdag vanaf 17.00 uur

Maak zelf een keuze uit de heerlijkste voor-, hoofd- en nagerechten.

Ook voor de kinderen zijn er twee kerstmenu's.

Soepen: 

Heldere wildbouillon | knapperige najaarsgroenten 

Lichtgebonden tomatensoep | flensjes | omelet 

Doesburgse mosterdsoep | prei | spekjes 

Oma’s groentesoep | rundvleesballetjes 

Voorgerechten: 

Rundercarpaccio | oude kaas | spekjes | pijnboompitten | pestodressing 

Gerookte hertenham | Waldorfsalade | preiselbeerendressing 

Lasagne van gerookte forel- en zalmfilet | komkommer | Monchou 

Gebakken champignons | romige knoflooksaus 

Hoofdgerechten: 

Op de huid gegaarde heilbotfilet | basilicumsaus 

Samenspel van varkenshaasmedaillons en ossenhaasspies | paddenstoelensaus 

Kalkoenfilet | cocos-currysaus 

Hertenbiefstukjes | preiselbeerensaus 

Qiuche van allerlei groenten | paddenstoelen | noten 

Desserts: 

Vanilleroomijs | lichtgebonden kersen 

Stoofperenijs | warme peertjes 

Tiramisu | witte chocolade ijs | kaneelsaus 

Duet van aardbeien- en abrikozenbavarois | kiwicompôte

Uit de diverse gerechten die op de menukaart staan, kunt u zelf een keuzemenu samenstellen:

Driegangenmenu met soep € 36,50

Driegangenmenu met voorgerecht € 41,00

Viergangenmenu met voorgerecht en soep € 46,25

Voor bijpassende wijnen verwijzen wij u graag naar onze wijnkaart

Afhaalbuffet

Lekker thuis blijven met Kerst, maar geen zin om uren in de keuken te staan? Onze chef heeft de lekkerste gerechten voor u bereid om af te halen!

Koude gerechten:

Hors d'oeuvre met luxe vleeswaren en gevulde eieren
- Vissersplateua met gerookte forel, gerookte zalm, haring en makreel
- Vruchtensalade
- Cocktail- en remouladesaus
- Broodjes en kruidenboter

Warme gerechten:

- Kalkoengebraad met portsaus
- Varkensrollade met paddenstoelenroomsaus
- Rundersukade met een paprikasaus
- Gebakken aardappelen en een groentemix om thuis te verwarmen

Prijs per persoon: €28,00*

*Minimum aantal van vier personen, te bestellen tot en met 23 december. Op beide kerstdagen af te halen tussen 15.15 - 16.15 uur

Salades:

- Hors d'oeuvre met vleesgarnituur: € 10,00 per persoon
- Hors d'oeuvre met vis- en vleesgarnituur: € 10,00 per persoon
- Hors d'oeuvre de luxe, met vis- en vleesgarnituur: € 14,00 per persoon
- Hors d'oeuvre per kilo: € 10,00

Puddingen per schaal (circa vier personen):

- Aardbeienbavarois: € 10,00
- Herecrème (met chocolade stukjes en rum): € 10,00
- Bitterkoekjespudding: € 10,00
- Hemelse modder (met mokka en rum): € 10,00
- Charlotte Russe (met lange vingers en Marasquin): € 10,00

Puddingen en salades kunne op 24 december worden opgehaald tussen 12.00 -16.00 uur en op beide kerstdagen tussen 12.00 - 14.00 uur. Bestellen kan tot en met 23 december.
Afhalen van salades en puddingen voor oudejaarsdag kan op 30 december tussen 12.00 - 17.00 uur.