clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 20 41
Dineren à la carte

Dineren à la carte

Voorgerechten

Broodjes met kruidenboter

€ 4,50

Gerookte forelfilet, geserveerd met een salade van witlof, appel, ei en augurk

€ 9,00

Salade van Parmaham, fetakaas, tomaat, olijf, komkommer en pestodressing  

€ 9,50

Rundercarpaccio met oude kaas, spekjes, pijnboompitjes en balsamicodressing  

€ 10,00
 

Soepen

Lichtgebonden tomatensoep met vleesballetjes en bieslook

€ 5,00

Crèmesoep van champignons, prei en selderij

€ 5,00

Oma's runderbouillon met knapperige groenten en vermicelli  

€ 5,00
   

Hoofdgerechten*

Varkenshaasmedaillons met een saus van bospaddenstoelen  

€ 16,50

Quiche van groenten, paddenstoelen, kaas en gehakte noten (vegetarisch)

€ 16,50

Gesmoorde rundersucade met een jus van rode wijn

€ 17,50

Kalfsschnitzel overgoten met een Jägersaus  

€ 18,00

Ossenhaasspiesjes geserveerd met Russische paprikasaus  

€ 19,50

In de oven gegaarde zeebaarsfilet met tuinkruidensaus  

€ 21,00
*Bij deze hoofdgerechten serveren wij gebakken aardappelen, sla-garnituur en warme groenten
   

Dagmenu

Menu 'La Colline'. Dagelijks wisselend 3-gangen-menu

€ 25,00
   

Desserts

Yoghurt-maracuja ijs met aardbeiensaus  

€ 5,50

Luchtige vanillebavarois met After Eight-chocolade en Crème de Menthe

€ 5,50

Sinaasappelmousse met kiwi en frambozensaus

€ 5,50

Vanilleroomijs met warme bosvruchten

€ 6,00