clock ONLINE RESERVEREN phone 0316 - 53 20 41
Buffetten

BUFFET SAPHIR

  • Huisgemaakte rundvleessalade gegarneerd met gevulde eieren
  • Frisse rauwkostsalades uit eigen keuken
  • Salade van kipfilet, perzik, rozijnen, zontomaat en bleekselderij aangemaakt
  • met en kerriedressing
  • Rosbief van runderlende geserveerd met een saus tartaar
  • Combinatie van trostomaten, mozzarella, rode ui en basilicumdressing
  • Pastasalade met augurk, bieslook, paprika en mais
  • Lekkers van de viskraam bestaande uit; gerookte makreelfilet,
  • gerookte forelfilet en haring met uitjes

WARM

  • Gehaktballetjes met satésaus
  • Kipkluifjes met piri-pirisaus
  • Varkenshaasspiesje met champignonroomsaus
  • Rundersucade in rode wijnsaus

Dit buffet wordt compleet gemaakt met één aardappelgarnituur,

groentegarnituur, diverse koude sausjes,

kruidenboter en 3 soorten stokbrood

Prijs per persoon € 24,00

U kunt het buffet eventueel uitbreiden met soep en/of dessert.

Soepen

  • Heldere runderbouillon                                                                                €             3,50
  • Lichtgebonden tomatensoep                                                                       €             3,50
  • Champignoncrèmesoep                                                                              €             3,50
  • Aspergesoep*                                                                                              €             4,00
  • Wildbouillon*                                                                                                €             4,00

*alleen tijdens het seizoen

Dessert:

  • IJs van ijssalon Macellaio (2 bolletjes pp) smaak naar keuze                     €             3,00
  • IJstaart met warme bosvruchten                                                                 €             4,25
  • Combinatie van pudding en ijs naar keuze                                                 €             5,00
  • Dessertbuffet, diverse puddingen en ijssoorten, verse vruchten en dessertgebak                                                                €             7,50

BUFFET PAPILLON

  • Huisgemaakte rundvleessalade gegarneerd met gevulde eieren
  • Frisse rauwkostsalades uit eigen keuken
  • Combinatie van Spinata Romana, mozzarella, olijven en tomatensalade
  • Salade van tonijn, rode ui, boontjes, aardappelen en gekookt ei
  • Samenspel van gedroogde ham soorten en Galiameloen
  • Rundercarpaccio gegarneerd met oude kaas, spekjes, pijnboompitten
  • en balsamico dressing
  • Vissersplateau bestaande uit: gerookte forel,
  • gerookte zalmfilet en haring met uitjes

WARM

  • Roerbakschotel met kip, ui, champignons, courgette, paprika en prei
  • Varkenshaasspiesje met satésaus
  • Gebakken stukjes visfilet, overgoten met een witte wijnsaus
  • Rundergebraad met Stroganoffsaus
  •  

Dit buffet wordt compleet gemaakt met één aardappelgarnituur,

groentegarnituur, diverse koude sausjes,

kruidenboter en 3 soorten stokbrood

Prijs per persoon € 25,00

U kunt het buffet eventueel uitbreiden met soep en/of dessert.

Soepen

  • Heldere runderbouillon                                                                                €             3,50
  • Lichtgebonden tomatensoep                                                                       €             3,50
  • Champignoncrèmesoep                                                                              €             3,50
  • Aspergesoep*                                                                                              €             4,00
  • Wildbouillon*                                                                                                €             4,00

*alleen tijdens het seizoen

Dessert:

  • IJs van ijssalon Macellaio (2 bolletjes pp) smaak naar keuze                    €             3,00
  • IJstaart met warme bosvruchten                                                                 €             4,25
  • Combinatie van pudding en ijs naar keuze                                                 €             5,00
  • Dessertbuffet, diverse puddingen en ijssoorten,                                                        
  •  verse vruchten en dessertgebak                                                                €             7,50

 

BUFFET BACCARA

  • Huisgemaakte rundvleessalade gegarneerd met gevulde eieren
  • Frisse rauwkostsalades uit eigen keuken
  • Boerenaardappelsalade met uitgebakken spekjes, gekookte scharrelei,
  • zilveruitjes, augurk en bieslook
  • Pastasalade met Griekse schapenkaas, rode ui, zwarte olijven en rucola
  • Salade van Groenlandse garnalen, bleekselderij, paprika, en French dressing 
  • Samenspel van gerookte zalmfilet en gerookte forelfilet
  • Rundercarpaccio gegarneerd met oude kaas, spekjes, pijnboompitjes,
  • gemengde sla en een balsamicodressing
  • Gegrild zalmspiesjes met romige dillesaus

  • Rosé gebraden kalfslende waarbij een rode portsaus

  • Kalkoenrollade met een Indian currysaus

  • Gemarineerde spareribs in een ketjapsaus

Dit buffet wordt compleet gemaakt met één aardappelgarnituur,

groentegarnituur, diverse koude sausjes,

kruidenboter en 3 soorten stokbrood

Prijs per persoon € 26,00

U kunt het buffet eventueel uitbreiden met soep en/of dessert.

Soepen

  • Heldere runderbouillon                                                                                 €             3,50
  • Lichtgebonden tomatensoep                                                                        €             3,50
  • Champignoncrèmesoep                                                                               €             3,50
  • Aspergesoep*                                                                                               €             4,00
  • Wildbouillon*                                                                                                 €             4,00

*alleen tijdens het seizoen

Dessert:

  • IJs van ijssalon Macellaio (2 bolletjes pp) smaak naar keuze                      €             3,00
  • IJstaart met warme bosvruchten                                                                  €             4,25
  • Combinatie van pudding en ijs naar keuze                                                  €             5,00
  • Dessertbuffet, diverse puddingen en ijssoorten,                                                        
  •  verse vruchten en dessertgebak                                                                 €             7,50

HAPJES-BUFFET LA COLLINE

  •   
  •       Maak naar hartenlust gebruik van onze koude en  warme gerechten om uw eigen bittergarnituur samen te stellen..
  •   
  •         SALADE TRIO
  •    Combinatie van zalm-, kip en huzarensalade waarbij een gevuld eitje niet mag ontbreken
  •           PLATEAU JAMBON
  •  Selectie van allerlei hamvariaties zoals Parmahambuideltjes,Virginiahamrolletjes en tunnbröd met Ardennenham
  •            ZEEMANS SCHOTEL
  •    Stukjes visfilets van gerookte zalm, forelfilet en haring geserveerd  met cocktailsaus, remouladesaus en gesnipperd ui.   
  •            
  •          KAASPLANK
  •     Kaasplankje van zowel harde en zachte, Hollandse en buitenlandse kaassoorten 
  •           BROODMAND
  • Broodassortiment van Franse baguette, Ciabatta en gesorteerde harde en zachte broodjes.
  •                 HET WARME HOEKJE
  •             Kipspiesje met kerriesaus
  •                       Varkenshaassaté
  •            Huisgemaakte gehaktballetjes
  •                       Mini drumsticks

 

  •               Prijs per persoon € 15,50

   Dit buffet is uit te breiden met warme beenham,

geserveerd met Doesburgse mosterdmayonaisesaus

 

           Meerprijs per persoon € 3,50